avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratia 112 depusa si la ghiseu?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia 112 depusa si la ghiseu?

Declaratia 112 poate fi depusa si la ghiseu ? Care este baza legala de depunere a acesteia ?
Cel mai recent răspuns: OV1077 , utilizator 09:43, 18 Iunie 2017
Eu stiu ca era posibil. Dar nu inteleg de ce nu o depuneti online, cu semnatura electronica. Este mult mai simplu si, in plus, primiti comfirmarea pe loc , iar daca aveti erori le puteti corecta imediat, fara a mai fi nevoie de o deplasare la ANAF.
Nu am semnatura electronica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarația 112 oromeo oromeo Buna ziua! Am depus la ghiseu declarația 112, am confirmarea pentru depunere, dar nu am verificat pe site. Acum, după ce am achiziționat o ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)