avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Supralegalizare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Supralegalizare

In cazul vizei de reintregire a familiei certificatul transcris in Romania trebuie sa aibe stampila Ministerul roman de externe?
Cel mai recent răspuns: zohnermariana , utilizator 10:32, 19 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

durata procesarei vizei reintregirea familiei ... Najat-Dana Najat-Dana Buna ziua Am o intrebare in legatura vizei reintregirea familiei Sunt casatorita din 2016 si am a fetita de trei ani am fost in Romania si am transcris ... (vezi toată discuția)
Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru cetatean strain dintr-un stat non ue gaby_riff gaby_riff Cu o saptamana in urma sotului (din PAKISTAN) i s-a refuzat acordarea vizei tip D pentru reintregirea familiei. Eu sunt rezidenta in GERMANIA. De la Ambasada ... (vezi toată discuția)