avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Durata procesarei vizei reintregirea familiei ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Durata procesarei vizei reintregirea familiei ...

Buna ziua
Am o intrebare in legatura vizei reintregirea familiei
Sunt casatorita din 2016 si am a fetita de trei ani am fost in Romania si am transcris certificatul de casatorie
Sotul meu este sirian si traim in Turcia
Am solicitat viza reintregirea familiei
Si nu am primit programarea pana acum ( am solicitat pe data de 13 iunie )
Am intrebat la consulat si mi sa raspuns ca o sa primesc programarea

Cat timp dureaza pana cand primim programarea si dupa acea viza ?
Este o posibilitate sa fie refuzata viza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 8 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Soluţionarea cererii se face în termen de maximum 3 luni de la data depunerii. Răspunsul îl veţi primi în scris, iar dacă cererea a fost aprobată veţi transmite comunicarea membrilor de familie care o vor prezenta la misiunea diplomatică sau la oficiul consular, în termen de 60 de zile de la data emiterii împreună cu cererea de acordare a vizei de lungă şedere pentru reîntregirea familiei.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soție romană cu soț american vrem sa ne mutam in romania Diana-didi Diana-didi Care este procedura pentru ca soțul meu sa poată locui in România? Ce documente sunt necesare și de unde le putem obține? Noi deja avem certificat de ... (vezi toată discuția)
Dupa obtinerea vizei tip d vf pentru reintregirea familiei Sabrina1989 Sabrina1989 Buna seara, am si eu cateva intrebari daca se poate. Eu si sotul meu ne.am casatorit in tara lui, Albania. Aici am depus toate actele, am scos certificatul ... (vezi toată discuția)
Viza pentru sotul meu cetatean indian IoanaStanciu IoanaStanciu Buna ziua, Sotul meu este cetatean indian, ne-am casatorit in SUA si am reusit acum sa facem si transcrierea in tara, deci suntem legal casatoriti si in ... (vezi toată discuția)