avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare

buna ziua
am primit din partea instiintare din partea bancii ca mi sa blocat contul pt niste amenzi neplatite din 2012 si 2013 . am sunat la taxe si impozite a sectorului si mi sa spus ca trebuie sa fac o cerere pe email pt a mi se elibera copii dupa procesele verbale in baza carora sa intocmit dosarul de executare. gasesc un model sau ce alta solutie pot avea la rezolvarea acestui incovenient si spun asta datorita faptului ca in urma cu ceva timp tatalui meu i a fost blocat contul pt masina personala pe care o conduceam eu din cauza unor amenzi iar acestea au fost platite ?!as dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa i parcurg pt a rezolva problema .
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adrian-cirstea , utilizator 11:53, 18 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neplata taxei de despagubire 28 euro ion33 ion33 buna ziua, am fost executat silit pt neplata taxei de 28 euro asta dupa ce am platit amenzile pt rovinieta de 250 ron fiecare in 2013 (n am platit astia 28 ... (vezi toată discuția)
Executare de cnadnr ali-ami ali-ami Buna ziua,va rog sa ma ajutati,in 2011 am primit amenda pt lipsa rovinieta,nu am primit acasa instiintare,am avut conturile blocate,am mers la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Unde se duc amenzile neplatite? Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara,as dori sa stiu unde se duc amenzile neplatite si mai ales unde pot afla de ele.La taxe si impozite locale am verificat si acolo este doar o amenda ... (vezi toată discuția)