avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Unde se duc amenzile neplatite?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Unde se duc amenzile neplatite?

Buna seara,as dori sa stiu unde se duc amenzile neplatite si mai ales unde pot afla de ele.La taxe si impozite locale am verificat si acolo este doar o amenda de la transportul in comun. Pe mine ma intereseaza 2 amenzi primite in 2012 si 2013.
Ambele sunt primite de la Politie si Judecatorie si din motive intemeiate nu am putut sa le platesc pana in momentul actual. Ce se intampla cu aceste amenzi,unde se pot verifica si ce se poate intampla daca nu sunt platite. Nu am primit nimic acasa pana acum. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:19, 15 Iunie 2015
Mai devreme sau mai tarziu ajung la taxe si impozite.
Daca inca nu ajuns nu inseamna ca s-au prescris.Daca nu le-ati platit si mai aveti procesele verbale platiti-le sau asteptati sa va instiinteze fiscul despre ele. Poate trece termenul de 5 ani de prescriptie.
Multumesc,exista sanse minime sa gasesc procesele verbale,tocmai de aceea vroiam sa stiu daca pot intreba undeva de ele.
Contactati serviciul "Debite in urmarire" din cadrul administratiei fiscale responsabile domiciliului dvs care detine dosarul pentru fiecare amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar executare adrian-cirstea adrian-cirstea buna ziua am primit din partea instiintare din partea bancii ca mi sa blocat contul pt niste amenzi neplatite din 2012 si 2013 . am sunat la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Contestare p.v./ amenda ratc - e posibil? bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare: Vreau sa va intreb si eu daca este legala urmatoarea procedura. In anul 2011 am fost amendat de ... (vezi toată discuția)
Amenda sau impozit (ce trebuie platit mai intii?) kadet18 kadet18 buna ziua am fost la administratia financiara sa platesc impozitul pt locuinta si auto iar aici mi sa spus ca am de platit amenzi contraventionale pe care le ... (vezi toată discuția)