avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

Azi am aflat sentinta in cazul unei plangeri contranventionale. Imi spune cineva cum procedez. Acesta este dosarul.
[ link extern ]
Imi spune si mie cineva cum procedez
Buna ziua,
Asteptati sa va fie COMUNICATA sentinta prin posta si formulati apel!
Daca nu vreti sa atacati sentinta atunci va duceti si predati permisul si platiti amenda dupa legalizarea sentintei.
Ma sfatuiti sa fac apel?
Nimeni nu va poate sfatui daca sa faceti sau nu apel sau sa va spuna ce sanse aveti fara a studia dosarul dvs(plangerea formulata,sentinta pronuntata de instanta etc).Apelul formulat mai tergiverseaza cu cateva luni (cel putin)masura dispusa prin procesul verbal contestat,deci doar dvs sunteti im masura sa apreciati daca un eventual apel va este de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească ! bebeto112 bebeto112 Buna seara, Astazi am fost la ultima înfățișare intr-un proces in care am fost intimat ! Am văzut pe site la judecătorie ca mi sa respins plângerea ! In ... (vezi toată discuția)
Hotărâre cu drept se apel Liviu2221 Liviu2221 Bună ziua. Am făcut contestație la un proces verbal care avea ca obiect și reținerea de permis. L-Am pierdut și sa dar hotărârea cu drept de apel în ... (vezi toată discuția)