avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA , SRL ,II sau AF pentru transporturi ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA , SRL ,II sau AF pentru transporturi ?

Buna ziua
As dori sa deschid o societate ptr prestari servicii in domeniul transporturi ,dar....nu stiu sigur care dintre (PFA , SRL,II sau AF) ar fi mai bine. Intrebarea mea este ,care ar fi mai OK ? Am vazut pe net care sunt diferentele ,dar sunt atat ,,contabiliceste< explicate ca m am pierdut. Va rog imi poate spune si mie cineva ptr care sa optez ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:32, 18 Iunie 2017
SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ofer servicii pentru o firma din franta si primesc lunar o suma de 1500 euro marchis_andrei marchis_andrei Salutare! Inainte sa va scriu am cautat pe google de \'\'mi-au sarit capacele\'\' Treaba este ca am gasit o gramada de raspunsuri diferite si nici unul nu ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)
Afacere noua someone_black someone_black Buna ziua, Numele meu este Alexandru in varsta de 20 de ani si impreuna cu un prieten vrem sa ne deschidem o firma de prestari servicii in domeniul IT. Ambii ... (vezi toată discuția)