Bună ziua! În data de 1.03.2017 am fost la casa de pensii sa anunț ca fratele meu a făcut 26 de ani și sa îl scoată, noile luând amândoi pensie de urmaș după care mi-au făcut mie un alt dosar. Mi-au spus sa aștept ca urmează sa primesc decizia acasă. De atunci au trecut 3 luni și ceva și nu am primit nicio decizie. Specific ca nu am probleme cu facultatea, adeverinta este dusa. Tatăl meu a fost miner. Poate sa fie din cauza recalculării din urma a pensiilor. Am sunat la ei și mi-au zis sa de Legea 155. Mulțumesc frumos!
Tatăl meu a decedat în 2014 . Eu am făcut în data de 19.10.2016 dosarul pentru recalcularea pensiei. Dar are vre-o legătură pensia mea de urmaș de nu mi-a venit decizia cu dosarul ce l-am făcut în 2016?
Are legatura cu legea 155/2016
-Cereti relatii de la casa locala prin posta electronica, sau
Mergeti in audienta la Directorul Executiv si cereti relatii.
Pensie de urmaș
ionelnelus
Bună seara! Tatăl meu a decedat pe 03 iunie 2017 având o pensie din minerit (a ieșit în anul 1990) iar mamei mele îi va reveni o pensie de urmaș (nu a ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie
ionelnelus
Buna seara ! Ma numar printre beneficarii unei pensii din minerit din 2012! In 27 07 2016 am facut o cerere ptr a beneficia de recalculara pensiei! Dupa mai ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor
precaut
Legea 155 din 2016 prevede o crestere a celor care au iesit la pensie dupa 1 ianuarie 2011,dar nu spune ce conditii trebuiesc indeplinite,si cu cat se face ... (vezi toată discuția)