am o datorie . in momentul de fata nu o pot plati nu pentru ca nu vreau ci pentru ca nu pot. este posibil ca in perioada urmatoare creditorul meu sa ceara executarea pe baza sentintei. nu m-am putut intelege cu el sa ii dau banii in transe si ma ameninta ca ma executa . Eu nu doresc acest lucru sa se intample caci mi-as pierde casa ce este ipotecata la banca. i-am explicat ca executandu-ma nu va avea de unde sa ia banii pentru ca in prezent valoarea casei este mai mica si decat creditul la banca. Pentru datoria la pers fizica nu am ipoteca pe nimic. [In cazul in care incepe procedura de executare pot sa cer sa platesc in rate?]
Dvs aveti pe acea casa ipoteca de rangul I in favoarea bancii care v-a acordat creditul!
Persoana aceea neavand ipoteca asupra casei nu poate sa va execute locuinta ! Si chiar daca ar fi avut un contract de imprumut cu ipoteca nu il putea nota in cartea funciara ca ipoteca de rangul II fara acordul bancii!B-)
Stati linistita! Solicitati o esalonare a datoriei in rate! Sunt sigur ca veti ajunge la o intelegere pe cale amiabila cu creditorul dvs!
SUCCES!
=D>