avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita se poate platii datoria in transe?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita se poate platii datoria in transe?

am o datorie . in momentul de fata nu o pot plati nu pentru ca nu vreau ci pentru ca nu pot. este posibil ca in perioada urmatoare creditorul meu sa ceara executarea pe baza sentintei. nu m-am putut intelege cu el sa ii dau banii in transe si ma ameninta ca ma executa . Eu nu doresc acest lucru sa se intample caci mi-as pierde casa ce este ipotecata la banca. i-am explicat ca executandu-ma nu va avea de unde sa ia banii pentru ca in prezent valoarea casei este mai mica si decat creditul la banca. Pentru datoria la pers fizica nu am ipoteca pe nimic. [In cazul in care incepe procedura de executare pot sa cer sa platesc in rate?]
Cel mai recent răspuns: sorina maria , utilizator 17:23, 24 Septembrie 2009
Dvs aveti pe acea casa ipoteca de rangul I in favoarea bancii care v-a acordat creditul!
Persoana aceea neavand ipoteca asupra casei nu poate sa va execute locuinta ! Si chiar daca ar fi avut un contract de imprumut cu ipoteca nu il putea nota in cartea funciara ca ipoteca de rangul II fara acordul bancii!B-)
Stati linistita! Solicitati o esalonare a datoriei in rate! Sunt sigur ca veti ajunge la o intelegere pe cale amiabila cu creditorul dvs!
SUCCES!
=D>
unde fac solicitarea? in instanta?
La executor puteti face solicitarea avand grija sa primiti un numar sau sa aveti o confirmare ca ati solicitat acest lucru.
Exista o sentinta definitiva si irevocabila in sensul aratat de dvs mai sus?
da dar nu a pus-o inca in executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)
Executarile silite lucianilica lucianilica am facut un credit la o banca, pt nevoi personale, doar cu buletinul . din cauza situtiei financiare, ramanand fara servici si eu si sotia, nu am putut plati ... (vezi toată discuția)
Contract ipoteca vs contract fara garantie ipotecara adiprenne adiprenne Buna ziua! As dori sa aflu daca in cazul in care am un imprumut finaciar care nu este garantat cu ipoteca cum poate debitorul sa execute un ... (vezi toată discuția)