avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca dupa pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca dupa pensionare

Am iesit la pensie la limita de varsta si vechime intregala. .In urma unui nou concurs am fost incadrat pe acelasi post ,cu un nou contract pe perioada determinata de 3 ani .
Doresc sa lucrez isi dupa expirarea celor 3 ani. Ce posibilitati legale exista?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 19 Iunie 2017
Pentru a lucra si dupa expirarea celor 3 ani, va trebui sa va prezentati la un nou concurs / examen organziat pentru ocuparea acelui post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere in munca katysan katysan buna ziua...care este procedura, pentru o profesoara de matematica de 45 ani si 20 de ani vechime care s-a pensionat pe caz de boala (din 2011 pana in ... (vezi toată discuția)
Perioada contract munca Catalin Cornel Catalin Cornel Sunt angajat in cadrul aceleeasi unitati si pe acelasi post pe perioada determinata de 3 ani in care la sfarsitul fiecarui an am semnat C.I.M prin act ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar cristian1955 cristian1955 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie care este sporul de vechime pe care trebuie sa-l primeasca un pensioner care a avut 37 de ani vechime in munca cand a ... (vezi toată discuția)