avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu

Buna seara, locuiesc impreuna cu actualul iubit la el in apartament, m-a trecut la intretinere si mi-a dat cheie de la apartament! Intrebarea mea este: doresc sa plec de la el din apartament! Cum pot proceda sa nu ma denunte spunand ca-i lipsesc lucruri din apartament? Pot apela la politie sa-mi recuperez lucrurile si sa astept sa vina in tara( lucreaza in strainatate)?
Cel mai recent răspuns: Ayanna2013 , utilizator 20:33, 20 Iunie 2017
Politia nu intervine in astfel de dispute domestice,puteti pleca eventual cu martori care sa declare in eventualitatea ca fostul iubit va face vreo reclamatie ca nu ati luat bunuri din imobilul respectiv.
Sau faceti impreuna cu martori un inventar scris al bunurilor pe care le luati.
Predati apoi cheia unei rude daca cunoasteti.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 210? dia2120 dia2120 daca s a facut un denunt de fratele partii vatamate care a gasit un geam spart al locuintei,s-au ridicat amprentele mele care locuisem acolo in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sau reclamatie gabydo55 gabydo55 Buna ziua La multi ani cu sanatate alaturi de cei dragi! Sa aveti un an 2010 plin cu tot ce nu trebuie cumparat cu bani! Pot sa fac o reclamatie, o ... (vezi toată discuția)
Furt udiu90 udiu90 daca locuiesc impreuna cu o pers gen feminin, si in urma unor dispute ea pleaca pt 1 sapt de acasa ,nelasandu mi cheia,iar eu intru in locuinta spargand un ... (vezi toată discuția)