anul trecut am dat marfa la o soc. com. si mi-a dat b.o. inainte de data scadenta biletului m-a sunat debitorul si m-a rugat sa nu bag b.o. in banca ca imi da el banii. l-am crezut si am ramas fara bani. biletul nu l-am mai dus la banca pentru ca era deja prea tarziu si banca nu cred ca-l mai primea. am facut o reclamatie la procuratura pentru inselaciune, care, dupa ce politia l-a anchetat, a dat NUP. acum as vrea sa fac o contestatie pentru decizia procurorilor. se poate face asa ceva? ce sanse am sa castig acest proces? cum ar trebui procedat?
pentru investire trebuie sa aveti un bilet REFUZAT LA PLATA;
ale dvs. nu sunt refuzate; daca le bagati in banca si vi le refuza pentru ca ati depasit termenul ( asa cum am mai vazut) atunci...aveti o problema; s-ar putea retine ca din culpa dvs. nu s-au incasat biletele la timp;
va ramane actiunea deja descrisa.
Incercati initial la Banca, bancile accepta spre decontare B.O daca sunt depuse intr-un termen de 1 an de la data scadentei.
Daca este depasit termenul se poate merge pe procedura somatiei de plata, ordonantei de plata sau a falimentului ( daca sunt indeplinite conditiile ).