avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributie asigurari sociale de sanatate 2012
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributie asigurari sociale de sanatate 2012

Buna ziua! Baiatul meu a primit ieri, 19.06.2017, Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2012, fiind incadrat la art. 52, alin. (1) lit. b)-d)din Codul fiscal. Este vorba de un part-time, cu acte in regula. Nu am fost lamurita suficient de cei de la institutia abilitata sa emita aceasta decizie; mi-au spus ca au mai emis in 2015 una ( pe care nu am primit-o), ca apoi s-au anulat toate deciziile de genul( se pare ca au fost vizati multi care au prestat activitate in aceasta forma), ca trebuie sa platesc suma in termen de 60 de zile. Intrebarea mea este de ce aceasta recalculare dupa atatia ani, mai ales ca firma unde a lucrat baiatul este serioasa, iar documentele au fost intocmite legal. Ar mai fi ceva de facut( in afara de a plati suma respectiva)? Va multumesc! O zi buna!

Alte discuții în legătură

Impunere anuala pt stabilirea contributiei de asigurari de sanatate Chitu Elisabeta Chitu Elisabeta Am primit o decizie de impunere anuala pe anul 2012 pt stabilirea contributiei de asigurari de sanatate pentru venituri in regim de retinere la sursa a ... (vezi toată discuția)
Deducere chelt .plata contrib sanatate retroactiv MIHT MIHT Am primit de la ANAF decl.630 cu plata contrib sanatate(venituri din activ.indep.PFA) retroactiv pt anul 2012 .Eu am platit atunci pe declaratia de impunere ... (vezi toată discuția)
Recalculare cass 2012 Stepa Stepa Asa cum fac din trei in trei luni m-am prezentat la Finante pentru a-mi platii ultimele dari de pe decizia primita la inceput de an (venit din cedare ... (vezi toată discuția)