Buna ziua .Locuiesc intr-un apartament de bloc si sistematic am fost inundat de catre locatarul de la etajul superior[de aproximativ 10 ori in ultimii 4 ani]Mentionez ca apartamentul este ocupat de catre chiriasi.Ieri am fost inundat din nou la care m-am ales cu degradarea peretilor,distrugere ventilator de evacuare aer din baie si distrugerea instalatiei electrice din baie .Am anuntat proprietarul si ca de obicei a refuzat sa vina la odiscutie.Anul trecut in urma altei inundari a locuintei am incercat sa discut cu chiriasul si acesta a devenit agresiv fiind si in stare de ebrietate Acum am hotarat sa-i actionez in instanta dar nu stiu pe cine :pe proprietar sau pe chirias.Deasemeni mentionez ca nu am o asigurare care sa acopere aceste daune
Orice pretentii ridicati ca urmare a prejudiciilor generate de inunudatie le ridicati strict impotriva proprietarului apartamentului
Dupa ce solutionati problema,faceti efortul si incheiati asigurarea facultativa a apartamentului care sa includa si riscul de inundatie
Daca se mai repeta problemele ,atunci nu mai desfasurati dv acte si actiuni catre partea vinovata,asiguratorul urmand a deschide dosar de dauna,va achite prejudiciile,pe care le recupereaza de la vinovat prin actiune in regres in instanta de judecata