Buna ziua, va multumesc din start ptr viitoarele raspunsuri.Sunt divortata de 10 ani si nu am facut partajul si acum fostul sot doreste acest lucru,Pe langa faptul ca ceea ce mi-a propus este subevaluat , ma obliga sa accept o intelegere pana la 30 iunie, ptr ca altfel el a depus cererea la tribunal si ca valoarea subevaluata de el dar mai bine uitati ce scrie c onform adresei atașate, taxa de timbru este în cuantum de 21.767.27 lei și este necesar să fie achitată până în data de 30 iunie. In situatia promovarii actiunii veti fi nevoita cel mai probabil sa achitati jumatate din valoarea acesteia.De ce trebuie eu sa achit jumatate daca eu nu initiez partajul? si ce ar trebui sa fac? Va multumesc anticipat.ptr toate sfaturile pe care mi le veti oferi.
Buna ziua,
Taxa de timbru o datoreaza cel ce depune cererea.
Deocamdata, dvs. nu trebuie sa platiti nicio taxa.
Daca fostul sot a depus cererea de partaj, el trebuie sa achite si taxa de timbru judiciar.
Daca considerati ca va puteti intelege cu el pana la data de 30 iunie, atunci nici el nu va mai trebui sa achite taxa de timbru.
Partaj
RainTurcoaz
Buna ziua.
In 2009 am divortat prin acordul partilor de fosta sotie. Locuind impreuna in apartamentul acesteia, dupa divort tot ce am cumparat impreuna a ... (vezi toată discuția)