Va salut si va multumesc pentru timpul acordat citirii problemei mele.
Am sa incerc sa descriu problema succint, desi nu cunosc exact toate datele.
Cetateanul X a avut o firma, pe care nu a mai folosit-o in ultimii 6-7 ani (in sensul de bani rulati, activitate efectiva sau profit), insa rapoartele contabile au fost depuse la timp si impozitul platit la zi.
Ca bunuri, firma detine un teren si o constructie rezidentiala.
Cetateanul X a decedat anul trecut, iar catatenii Z si Y, ca mostenitori legali, au trecut firma pe numele lor (nu stiu exact care a fost procedura, insa in momentul de fata detin firma 50/50).
Cetatenii mostenitori vor sa gaseasca cea mai usoara si putin costisitoare metoda prin care pot vinde terenul si casa.
Ce nu-mi este clar:
- ce se plateste in cazul in care vanzarea s-ar face "de pe firma"? Ce variabile pot exista aici, care ar putea influenta valoarea taxelor si comisioanelor (valoare tranzactie, statut firma, etc)?
- s-ar putea sa ma insel, insa in baza legii in vigoare, daca firma nu a mai trecut pragul de platitor de TVA in ultimul an fiscal, a fost automat trecuta ca si neplatitoare de TVA, in baza rapoartelor contabile, ori, trebuia sa faca cineva acest demers? Conteaza statutul de platitor de TVA in cazul unei tranzactii?
- cum s-ar putea scoate acele bunuri din patrimoniul firmei? firma se poate inchide sau dizolva prin orice metoda, nu mai este de folos nimanui.
Daca este cineva dispus sa ma ajute, rog sa-mi trimita mesaj cu mai multe detalii, printre care si onorariul.
Tranzactiile cu astfel de firme de detin in proprietate imobile sunt foarte foarte foarte riscante, din mai multe puncte de vedere si va dau numai o ipoteza ca sa intelegeti. De exemplu, daca firma nu si-a reevaluat imobilele in termenele legale imperative s-ar putea sa datoreze impozite pe proprietate care sa depaseasca cu mult valoarea imobilului in sine. Fapt pentru care, inainte de a cumpara o astfel de firma trebuiesc facute neaparat verificari si expertize serioase, sens in care va recomand sa apelati in primul rand la un contabil care sa verifice starea firmei din punct de vedere economic si financiar-fiscal si abia apoi sa apelati la jurist. Bafta multa !