avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Valabilitatea actelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Valabilitatea actelor

Buna seara!
Mi s-a emis un cazier fiscal pe data de 21 mai 2017 si se specifica ca este valabil 30 de zile, maine 21 iunie mai este valabil, caci luna mai a avut 31 de zile? Teoretic nu, sau poate mi-l primeste la registratura si mi-l respinge judecatorul.
Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:19, 21 Iunie 2017
nu conteaza cate zile are luna , valabilitatea e de 30 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate cazier fiscal valabil la depunere sau la termen? ContSters284525 ContSters284525 cazierul fiscal este valabil 30 de zile de la eliberare, dar din motive personale, am ajuns sa depunem actele , ptr. constituire asociatie OUG26/2000cu 2 zile ... (vezi toată discuția)
Data prelungire concediu risc maternal Laura_89 Laura_89 Buna seara, Am concediu de risc pe perioada 4-31 mai 2020. Si l-am inaintat catre resurse umane. Cei de la HR imi comunica faptul ca pentru prelungirea ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pentru plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat. valabiliate? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am cumparat o masina de la o firma si printre toate actele mi-a dat si certificatul fiscal. Acesta a fost emis in data de 25 mai 2009. Pe ... (vezi toată discuția)