avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Data prelungire concediu risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Data prelungire concediu risc maternal

Buna seara,

Am concediu de risc pe perioada 4-31 mai 2020. Si l-am inaintat catre resurse umane. Cei de la HR imi comunica faptul ca pentru prelungirea concediului de risc maternal, pentru luna iunie trebuie emis cu data 29 mai pentru luna iunie avand in vedere ca 30 si 31 mai sunt zile de weekend si 1 iunie este zi libera legala. Medicul de familie are o rezerva sa emita un astfel de medical, iar daca va fi emis cu data de 2 iunie pentru luna iunie angajatorul nu il plateste. Cum ma sfatuiti sa procedez? Multumesc

Laura Cosma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 5 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru certificatele medicale „în continuare“, data acordării nu poate fi mai mare decât data la care se termină valabilitatea certificatelor de concediu medical acordate anterior pentru aceeaşi afecţiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal Alina E Alina E Buna ziua. Concediul de risc maternal \"in continuare\" poate fi solicitat pe 25 iunie pentru luna iulie? Doamna doctor spune ca se poate elibera doar in ... (vezi toată discuția)
Data acordarii concediului de risc maternal Loredana Cristina Loredana Cristina Buna ziua! Intrebarea mea ar fii inlegatura cu data acordarii a concediului de risc maternal. Are vreo importanta data acordarii la concediu in continuare fara ... (vezi toată discuția)
Concediul medical acordat "in continuare" iulia_viorica iulia_viorica In ceea ce priveste concediul medical acordat ”in continuare” se poate da si retroactiv, in situatia in care persoana nu s-a prezentat la data ... (vezi toată discuția)