avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contact de închiriat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contact de închiriat

Bună seara. În urmă cu trei luni am închiriat o casă pe termen lung sau cel puțin speram. De fapt ne-am înțeles ca facem un contract pe 5 ani. Dar în fiecare luna când duceam banii pentru chirie, proprietarul tot amâna semnarea contractului cu tot felul de motive. Acum ma sunat ca vinde casa și în 2 luni sa ne mutăm. Noi când ne-am mutat am zugrăvit, vopsit și curățat absolut tot și în total am cheltuit aproximativ 1500 euro din care el ne-a lăsat 2 luni din chirie, adică 400 euro. Noi am investit atât în speranța că ne face acel contract pe 5 ani. Legal as putea cere banii care i-am investit? Mulțumesc anticipat pentru răspuns

Alte discuții în legătură

Contract de închiriere robert2258 robert2258 Bună seara. În urmă cu trei luni am închiriat o casă pe termen lung sau cel puțin speram. De fapt ne-am înțeles ca facem un contract pe 5 ani. Dar în ... (vezi toată discuția)
Am un apartament închiriat și vreau să-l zugrăvesc. am dreptul să le cer chiriașilor o cotă-parte din cheltuială? Nita Anni Nita Anni Buna ziua. Am un apartament inchiriat si vreau sa-l zugravesc. Am dreptul sa le cer chiriasilor o cota parte din cheltuiala zugravelii? (vezi toată discuția)
Chirie-garantie-plati aditionale SabinaMaria SabinaMaria Buna ziua! Am facut un contract pe un an cu proprietarul pt o garsoniera, in prezenta agentilor imobiliari. Am platit: 250euro prima chirie si inca 500 de ... (vezi toată discuția)