am primit de la un client bilet la ordin fara acoperire. Toata luna decembrie 2005 a emis bilete la ordin fara acoperire. El este de negasit .
Ce pot face...eu deja am emis facturile si platesc la ele si tva si impozit pe venit.
Daca il dau in judecata mai platesc si taxa de timbru care este 10% din valoarea pagubei..chiar daca o recuperez , chiar daca nu.
Nu trebuie sa-l dai in judecata, pentru ca Biletul la Ordin este deja titlu executoriu.Tot ce trebuie sa faci este sa-l investesti cu formula executorie si poti cere executarea silita a debitorului.
Poprire pe conturi
simi82
Ma puteti ajuta... vreau sa fac poprire pe conturi unei firme debitoare. Ma intereseaza daca poate face lucrul acesta un consilier juridic sau executorul? Tin ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.