avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daune in urma accident
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daune in urma accident

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat juridic intr-o problema.
Sotul meu a avut un accident luna trecuta din care a rezultat vatamarea corporala a unui biciclist. Sotul meu a iesit de pe un drum secundar in drum principal si sa a asiurat dar biciclistul a aparut din senin, fapt atestat si de ceilalti pasagerii din masina(sotul lucreaza la o firma de transport persoane) Biciclistul a avut o alcoolemie de 0.9 la mie. A avut 2 coaste rupte. Spitalizarea si bicicleta au fost platite de catre sot si s-a facut o hartie de mana semnata de biciclist, un martor si sofer, din care rezulta ca biciclistul nu are nici o pretentie financiara . La politie cazul este inca in cercetare.

Acuma la o aproximativ o luna de la accident , susutine ca are o vanataie si a fost trimis la ortopedie la investigatie.

Intrebarea mea este daca poate sa aiba vreo pretentie financiara avand in vedere declaratia facuta si faptul ca survine la o luna de la accident si in raportul de externare nu apare o astfel de vanataie sau altceva.


Va multumesc mult.

O zi placuta.

Alte discuții în legătură

Daune alinacosmina alinacosmina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat juridic intr-o problema. Sotul meu a avut un accident luna trecuta din care a rezultat vatamarea corporala a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vătămare corporală. cum aș putea minimiza consecințele? ContSters109480 ContSters109480 Buna ziua, in urma cu cateva zile intrand cu masina pe o strada principala de pe una secundara un biciclist a intrat in bara fata a masinii, acesta ... (vezi toată discuția)
Accident ! chuck chuck salut ... am si eu o nelamurire privind ceea ce mi s-a intamplat. as dori sa imi dai un raspuns sincer ca sa stiu cum actionez in continuare. sa iti explic. eu ... (vezi toată discuția)