avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... HGR 174/2002
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

HGR 174/2002

Art. 45. -

(1) Pentru acordarea primei de mobilitate prevăzute la art. 74 sau 75 din lege, persoanele vor depune la agenția pentru ocuparea forței de muncă județeană sau a municipiului București, unde se află în evidență, în termen de 30 de zile de la data încadrării în muncă, în situația primei de încadrare, respectiv în termen de 60 de zile de la data încadrării în muncă, în situația primei de instalare, următoarele documente.....

Acele zile la care se face referire sunt calendaristice sau lucratoare ?
Cel mai recent răspuns: lila2006hd , utilizator 07:07, 22 Iunie 2017
Sunt zile calendaristice.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de instalare stegaru vasile stegaru vasile Buna. O intrebare legat de legea 74-76/2002. Am fost somer îndemnizat pana in Ianuarie 2017, la Lugoj,Timis. M -am angajat ,norma intreaga,in Campeni ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana somera in varsta de 27 de ani care este la prima angajare frank09 frank09 Buna seara Daca o societate angajeaza un somer in varsta de 27 ani care este inscris la AJOFM Suceava,agentia Vatra Dornei ce beneficii poate avea?Angajatul ... (vezi toată discuția)
Prima de mobilitate digi2012 digi2012 Va rog sa-mi spuneti daca, fiind somer in plata, in cazul in care ma angajez(schimband domiciliul) in Bucuresti(domiciliul meu fiind la 100km distanta), pe o ... (vezi toată discuția)