avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Licitatie apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Licitatie apartament

Buna ziua, parintii mei sunt in executare silita cu apartamentul ptr un credit redtant. Deoarece tatal meu a decedat in urma cu un an si 3 luni, executorul ne-a pus sa facem succesiunea dupa tata ptr a putea continua procedura de executare. Ptr a ma feri si ptr a nu fi implicata, eu am refuzat mostenirea, acceptand-o mama, ea oricum era direct implicata, mama ramanand unic mostenitor. Dupa finalizarea succesiunii se va scoate la licitatie apartamentul. Intrebarea mea este daca eu pot participa la licitatie ? As vrea sa incerc sa il obtin.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:54, 22 Iunie 2017
Puteti participa la licitatie.
Pot participa la licitatie fara sa ma acuze banca ca as putea fi interpus? Eu vreau sa licitez in nume propriu.
nu sunteti interpus ca nu il cumparati pt mama, ci pt dvs cu banii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate executa apartament cu drept de habitat viager? victor0987 victor0987 In urma cu cativa ani mama vitrega mi-a vandut apartamentul ei pastrandu-si dreptul de habitatie viagera pana la sfarsitul vietii, in acte se specifica ca acum ... (vezi toată discuția)
Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Participare frate coproprietar la licitatie produsa de executarea silita moreoptions moreoptions buna ziua, cota mea parte dintr-un apartament mostenit este scoasa la licitatie de catre banca. poate fratele meu care detine si el o cota parte ... (vezi toată discuția)