Vineri am semnat contractul de vanzare cumparare pentru un apartament, parte din bani asigurati de noi si cea mai mare parte prin creditul prima casa. Azi am fost sunati ca banca nu a virat banii deoarece numele vanzatorului apare pe o lista a persoanelor care au interdictie de a primi bani in Romania (fiind cetatean arab) si ca trebuie sa se prezinte cu buletinul la banca. Problema este ca in contract este stipulat faptul ca in cinci zile, daca vanzatorul nu primeste banii, contractul devine nul. Noi ce putem face? In cazul in care banca refuza sa faca transferul, noi cum ne putem recupera banii?
Creditul fiind obtinut prin PC inseamna ca ati avut promisiune bilaterala de v/c.
Banca si fondul ce au verificat cand si-au dat acordul pentru creditare si garantare?
Cine a impus in contract ca banii sa fie virati in 5 zile?
Vanzatorul sa imputerniceasca pe altcineva sa primeasca banii in numele lui si faceti act aditional la contractul de v/c in care mentionati procura si contul imputernicitului.
Procura
bambi.2010
buna seara.
pt vanzarea unui imobil pe care il are in proprietate, pt care a stabilit cui il vinde si la ce valoare, bunica mea doreste sa faca imputernicire ... (vezi toată discuția)