avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retinere permis și întocmire dosar penal!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retinere permis și întocmire dosar penal!

Buna ziua! În data de 08-04-2017 pe strada care locuiesc in orașul Buzău se efectuau săpături in privirea asfaltarii, in fata porții de afla autoturismul meu ce era în curs de înmatriculare cu rar efectuat și toate cele..urmă doar sa mai iau numerele negre. Mașina a fost cu numere de Suedia în momentul respectiv și nu erau valabile..domnii ce de ocupau de asfaltare m-au rugat sa mut mașina în capătul străzii sa se poată executa lucrările în continuare..intr-un final am mutat-o la capătul străzii..acolo am întâlnit un MCV ce m-au sancționat direct fara sa stea la discuții..am i cercat sa le explic că doar am mutat mașina la cererea domnilor de la drumuri..nu au vrut sa înțeleagă și mi-au reținut plăcuțele de înmatriculare și m-au sancționat cu 1400 de lei, cam asta sa întâmplat la acel moment. După aproape 3 luni de atunci m-am trezit că mă căuta la poarta acel polițist care mă sancționase, să mă informeze că trebuie să mă prezint la secția de poliție să predau permisul și că mi sa întocmit dosar penal. Am putut să fac o cerere la directorul de la drumuri prin care sa ateste că la cererea lor am mutat mașina și nu de bunăvoie​. Apreciez orice ajutor din partea dumneavoastră. Va mulțumesc!
La mine nu aveam nici un act in acel moment...acasă aveam cartea și talonul de Suedia plus contractul vânzare-cumpărare, la mașina aveam in acel moment,rar efectuat, certificat de autenticitate, ITP, și asigurare in privința inmatricularii. Urma sa merg la serviciul de înmatriculări sa iau numere negre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea unui autovehicul cu numere provizorii expirate visan_veve visan_veve In ziua de 13 am condus autoturismul personal neverificad termenul la care autorizatia de circulatie expira,iar in momentul opririi de catre agentul de politie ... (vezi toată discuția)
Mi s-au retinut permisul si placutele Ionutlivezeanu1 Ionutlivezeanu1 Am fost oprit de un radar mi sa facut un proces verbal de contravenție iar dupa aceea fără să scrie nimic in procesul verbal mi sa u retinut certificatul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere Monica@yahoo Monica@yahoo Ia fost suspendat permisul de conducere fiului meu pentru condus mașina cu nr roșii expirate este posibil? (vezi toată discuția)