Am fost dati in judecata pt creanta de despagubire si succesiune si mentionez ca actele au fost luate din casa fara acordul nostru si in lipsa noastra ,avem nevoie de putin ajutor sa intelegem si ce trebuie sa facem mai departe
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mai departe ar trebui sa expuneti clar despre ce anume vorbiti si care este problema dvs, pentru ca, in sens contrar, nici chiar un popa cu toata bunavointa sa, nu ar putea sa inteleaga la ce anume va referiti.
Soacra mea vrea sa ne dea in judecata pt parte la succesiune pt o garsoniera ramasa de la socrul meu si vrea sa primeasca banii investiti in acea garsoniera ,mentionez ca ei nu au fost casatoriti si imobilul a fost cumparat de socrul meu inainte de concubinajul lor din care au o fica ,nu sunt alti mostenitori
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
DA, are logica intentia soacrei (care de fapt, dupa cum ati spus dvs, nu este o soacra autentica pentru ca nu a fost casatorita cu socrul dvs), dansa doreste ca succesiunea sa fie dezbatuta pentru ca sa-si poata recupera creanta cu izvor in investitia pe care afirma ca a facut-o in imobilul sorcului dvs. Ca solutie, fie apelati si dvs la un avocat ca sa va indrume/reprezinte, fie pur si simplu actionati pe cont propriu, caz in care ar fi bine sa participati la toate termenele de judecata.
Uzucapiune
Gheorghe precup
Bună seara,dacă ma puteți ajuta cu un sfat va mulțumesc.
În urma cu câțiva ani ,mai precis vreo 18 ,concubinul soacrei fiind împreună de 25 de ani a ... (vezi toată discuția)