avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scadere salar fara a fi instiintat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scadere salar fara a fi instiintat

Cum se procedeaza cand salariul a fost scazut fara motiv și fara act adițional la CIM?
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2017
libra_y2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 22 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se promoveaza o actiune in instanta impotriva angajatorului sau se poate apela la medierea conflictului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diminuare salariala vanatorul vanatorul Buna seara, Va rog sa -mi explicati daca pot si cum pot sa-mi recuperez o diminuare salariala care s-a facut fara alt temei decat ca unitatea este in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! este legala fortarea angajatilor tesa de a trece ... Aurel99 Aurel99 Buna seara! Este legala fortarea angajatilor tesa de a trece la un program de lucru in schimburi, pe motiv de distantare, preventie covid? Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Incetare delegare sofer de tir pe comunitatea europeana mihaipavel mihaipavel Buna ziua, in urma refuzului meu de a rupe pauza legala in doua (ma aflam pe teritoriul Germaniei), am fost trimis acasa dupa doua saptamani, fara sa imi fie ... (vezi toată discuția)