Buna ziua! Am următoarea speță: soțul deține o casă bătrânească la tara. Vecinii din partea stângă au început construirea unui adăpost de animale (inclusiv porci) la 16 m de casă noastră, aprox.80cm de gardul comun. Am încercat să îi convingem , fiind și rude și nu vrem să le producem prejudicii! Ne lovim de o lipsă totală de înțelegere și persiflare, bazată pe relațiile pe care le au! Momentan nu au autorizație! Ne întrebăm dacă facem ulterior o extindere la casa și me vom apropia si mai mult de această construcție pentru să le mai cerem mutarea animalelor? Vă rog să-mi da-ti câteva sfaturi?
Buna seara,
Daca persoanele respective isi cresc animalele din gospodaria si cotetele sunt situate la distanta legala de gard nu prea aveti ce sa le reprosati.
daca numarul animalelor este exagerat de amre atunci va trebui sa va adresati DSP si DSV cu plangeri.
Dv sunteti aceia care hotarati ce primeaza-fie relatia de rudenie cu avantajele si dezavantajele aferente si nu doriti să le producem prejudicii,fie intentionati sesizarea autoritatii disciplina in constructii-care poate genera nemultumiri intre rude eventual atragerea de antipati si polemici
Constructie
13anamb
buna ziua
-De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)