avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLANGERE IMPOTRIVA SOLUTIILOR PROCURORULUI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLANGERE IMPOTRIVA SOLUTIILOR PROCURORULUI

In anul 2014 rude a unui proprietar (6-7 persoane) au intrat peste chiriasi cu forta scotand usa din balamale, in prezenta politiei. Unul din chiriasi a fost sechestrat si batut, ceilalti au fost luati de gat si aruncati afara. A fost confiscata toata mobila din 3 camere. A fost chemata salvarea si politia la 112. In urma socului sotia chiriasului (care era deja bonlava, a facut un atac de panica si a stat apoi numai prin spitalul de psihiatrie, dupa care a decedat. Nu a existat o hotarare judecatoreasca.

Dosarul a fost clasat dupa ce aproape 3 ani au plimbat dosarul inte parchet si politie.

Au tecut de la raspunsul primit 28 de zile. Mai pot face plangere impotriva unui procuror (si unde) pentru solutionarea prin clasara dosarului.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:47, 23 Iunie 2017
Raspuns la ce? In baza la ce anume? Cu ce motivare?

Plangere, ce fel de plangere, privind faptul ca a clasat dosarul sau impotriva solutiei de clasare? Cu ce art. de lege a fost clasat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere - ascensor blackdragon blackdragon Buna ziua, Acum cateva zile am ramas blocat in lift impreuna cu un prieten dupa ce plecasem de la o petrecere. Am incercat sa deschid usa liftului prin maneta ... (vezi toată discuția)
Problema mostenire andreiion andreiion Parintii mei detin un apartament si o casa cu curte mostenire de la bunici. Mama mea a fost internata in 2007 si am aflat ca are creierul atrofiat 60% si va ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzata de amanta ca il sechestrez pe tatal meu jlvera jlvera Buna dimineata, Va rog ajutati-ma sa scap de aceasta persoana. Concubina tatalui meu ma acuza ca il sechestrez in casa la mine. Tatal meu este ... (vezi toată discuția)