avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz solicitare bransare la reteaua de distributie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz solicitare bransare la reteaua de distributie apa potabila si canalizare

Bună ziua tuturor,
Am încercat să adresez întrebarea în categoria potrivită, sper ca este încadrată bine.
Dețin o proprietate în oraș pe DN7, casă în construcție și teren. Plătesc acolo toate taxele și impozitele la zi, cu toate astea nu mi se oferă dreptul de a beneficia de apă curentă și canalizare.
De peste 15 ani fac cereri la primărie pentru branșare răspunzându-mi-se mereu în scris că situația va fi inclusă în "următorul buget alocat".
Menționez de asemenea ca pe strada unde există casa, absolut toți locuitorii beneficiază de apă și canalizare, mai puțin eu.
Branșamentele fiind efectuate până la numărul 243, proprietatea mea fiind la 245.
Aș dori să știu dacă există vreo cale de atac legală și pot face demersuri pentru a putea beneficia de acele utilități.
Aștept cu interes un răspuns din partea dumneavoastră.
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme bransare canalizare rotterro rotterro Buna ziua, In 2015 un verisor a cumparat un teren de 20 ari care include si un drum de acces de 200mp din care el detine 2/3. in 2015 s-a apucat sa faca ... (vezi toată discuția)
Bransament canalizare StillS StillS Sunt intr-o situatie care imi da mari batai de cap, incerc sa inteleg cum functioneaza logica unor oameni. Sunt in faza de constructie casa in care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Introducere utilitati pe teren leonida leonida Buna ziua, intrebarea mea este daca doresc a introduce utilitati(apa-canalizare,curent,gaz) pe un teren unde nu sunt utilitatile in apropiere, acestea se vor ... (vezi toată discuția)