avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continuitate stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continuitate stimulent de insertie

Buna ziua!Cu permisiunea dumneavoastra va retin atentia cu o problema cu care ma confrunt.Sunt in plata stimulentului de insertie incepand cu data de 3 mai anul curent.In data de 13 iunie din motive medicale am fost pusa in situatia de a demisiona.Abia astazi am reusit sa mi gasesc un nou loc de munca,insa nu voi fi incadrata decat cu data de 27 luna in curs.Intrebarea mea este daca voi mai putea beneficia de stimulent daca am aceasta pauza intre contracte..Mentionez ca fetita va implini 2 ani pe 8 iulie iar cererea de stimulent este pana la varsta de 3 ani.In speranta ca ma veti ajuta cu un rsspuns,va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 23 Iunie 2017
Dreptul la stimulentul de inserţie încetează cu ziua următoare celei în care beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului şi nici nu se află în concediul pentru creşterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Karmen B Karmen B Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea speta: Sotul a beneficiat de stimulentul de insertie pt copilul minor nascut in aprilie 2015. El a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie NKL2111 NKL2111 Buna ziua, Dupa cic de 1 an am fost in preaviz 20 zile( s a desfiintat punctul de lucru unde imi desfasuram activitatea). Am depus actele pt stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie luminita29 luminita29 Buna ziua, Cand se intrerupe stimulentul de insertie? Un articol din lege? Multumesc (vezi toată discuția)