Bună ziua
În data de 22.05.2017 am primit acasă redactarea sentinței în favoarea reclamantului pentru pensia alimentara cu drept de apel în 30zile.Problema este ca procesul sa desfășurat în România,iar eu locuiesc în Germania.In sentința sa hotărât ca eu sa plătesc pensia alimentară din luna martie 2016 și pana acum și cheltuielile de judecatăEu am plătit pensie și anul trecut băiatului meu,mai mult decât a hotărât instanța(ne-am înțeles de comun acord).Întrebarea mea este cum sa procedez să fac recurs,ce pot face de aici din Germania....rog răspuns urgent
Va mulțumesc
Formulați apel împotriva sentinței, angajamentul cu un avocat, potrivit legii profesiei de avocat se poate face chiar telefonic. Aveți nevoie de reprezentare. În mod cert instanța a analizat probatoriul, dar în contextul în care dumneavoastră nu ați fost prezentă la proces, prin urmare neputând să vă apărați, au fost avute în vedere probele propuse de către reclamant.
Așadar, sunteți îndreptățită să formulați apel în vederea anulării hotărârii, atât spre a dovedi că cererea este neîntemeiată câtă vreme ați plătit pensia, cât și pentru a putea să scăpați de plata cheltuielilor de judecată.
Succes!
Divort-partaj
mary1982delia
BUNA ZIUA Am divortat din luna martie,ambii soti impreuna cu avocatii am incheiat o tranzactie de comun acord sa imi plateasca pensia alimentara de 500ron ... (vezi toată discuția)