avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Finantare birou!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Finantare birou!

buna dimineata,
Sunt o firma de brokeraj si as dori as ma ajutati intr-o problema.Firma vrea sa stimuleze anumiti colaboratori prin finantari de birou,veniturile lor se pot impozita cu 16% pentru ca sunt persoane fizice
va rog sa ma ajutati in aceasta problema,
Cel mai recent răspuns: simonnab , utilizator 12:00, 25 Septembrie 2009
Detaliati va rog!
Buna ziua,
vrem sa stimulam colaboratorii dar vrem sa facem si noi recrutari ,si pentru asta am anexat ca finantam biroul la team managerii,fiind persoana fizica m-am gandit sa o incadrez ca venituri conform codului fiscal art 52 alin 1 lit c
daca ma puteti ajuta sa vad cum sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract colaborare finante ContSters215113 ContSters215113 As dori sa ma ajutati cu o informatie: eu am mai avut un contract cu o firma de brokeraj pe care nu lam inregistrat la finate, au trecut cam 3 luni de cand ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un pfa pentru broker in asigurari Jeremy Jeremy 1. Ce taxe si impozite platesc catre stat daca eu ca titular al PFA-ului dupa cel infiintez, mai lucrez intr-o institutie care plateste contributiile catre ... (vezi toată discuția)
Ref. conventie civila - cod fiscal mep mep Cum se impoziteaza veniturile realizate in urma unei conventii civile (obiect: consultanta)? Durata conventiei - limitata la doua luni, pe o problema ... (vezi toată discuția)