avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare rate platite ptr o alta pers
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare rate platite ptr o alta pers

Buna ziua,
Am platit in numele partenerului meu ratele lui privind un contract de credit luat cu fosta sotie, de care este separat si este in partaj.
s-a cerut ca ratele platite dupa separarea in fapt sa fie impartite, iar judecatorul a apreciat ca aceste rate au fost achitate de catre partenera reclamantului, si nu pot fi impartite.
Intrebarea mea este daca pot sa introduc vreo actiune sa recuperez acesti bani.

Alte discuții în legătură

Divort; raspundere credit marinav marinav Va multumesc pentru raspuns. As mai avea niste intrebari. Daca eu am un credit pe numele meu, cum se procedeaza in urma divortului, poate fi obligat si sotul ... (vezi toată discuția)
Proces dupa divortul la primarie garfieldro garfieldro Este posibila intentarea unei actiuni dupa divortul la primarie in care una din parti obliga pe cealalta la plata unor rate? Fostul sot are un credit a carei ... (vezi toată discuția)
Cum se platesc ratele dupa depunerea actiunii de divort cristimondialu63 cristimondialu63 Buna seara. Am o intrebare : am depus actele de divort, iar primul termen este abia in toamna. Am 2 credite de nevoi personale luate in timpul casatoriei pe ... (vezi toată discuția)