avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1612 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizație
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizație

Buna ziua.
Am o curte betonată in care îmi țin masina și vreau să pun 4 țevi, o ramă metalică și policarbonat peste, pentru protecția acesteia de ploaie. Am nevoie de autorizatie de construcție?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:26, 26 Iunie 2017
Pentru a nu avea surprize este bine sa faceti o solicitare scrisa la primarie, cu nr. de inregistrare/ data pentru emiterea unei autorizatii de ctie.
Poate fi vorba de incadrarea in planul urbanistic al primariei, deja aprobat. Nu precizati daca locuiti la oras sau la tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de autorizatie pentru un container maritim metalic ? bogdy2525 bogdy2525 Buna ziua. Am cumparat un container metalic pe care il tin la mine in curte si este suspendat ( nu am facut fundatie ) . Am nevoie de autorizatie pentru el ? ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la bloc si apartamentul are o terasa deschisa in care ... floring2000 floring2000 Locuiesc la bloc si apartamentul are o terasa deschisa in care ploua si se depune zapada. Pentru a monta o copertina din policarbonat pe structura metalica la ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie intocmirea unui proiect sau obtinerea unei autorizatii de constructie? dan_mihutiu dan_mihutiu Vreau sa construiesc in curtea casei mele (deci pe un teren proprietate personala)un sopron dintr-un schelet metalic din teava cu acoperis din ... (vezi toată discuția)