avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc la bloc si apartamentul are o terasa deschisa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc la bloc si apartamentul are o terasa deschisa in care ...

Locuiesc la bloc si apartamentul are o terasa deschisa in care ploua si se depune zapada. Pentru a monta o copertina din policarbonat pe structura metalica la terasa apartamentului, care sa protejeze terasa de ploaie si zapada, am nevoie de autorizatie de constructie, de certificat de urbanism sau doar de o notificare catre primarie ? Asociatia mi-a spus sa iau legatura cu primaria. Dar pentru o marchiza sau pergola retractabila? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:58, 10 Septembrie 2024
Buna ziua

Verificati la primarie.

Insa, conform legii 50/1991 nu va incadrati in nici una dintre situatiile care nu fac necesara autorizatia de constructie.

In schimb. daca numiti acea pergola suport pentru sistemul fotovoltaic si va instalati panouri solare pe ea, nu mai aveti nevoie de autorizatie de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul ... contabilitate dovis.ro contabilitate dovis.ro Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul societatii, nu pe cladire, cu o putere mica, sub 100kw, in vederea alimentarii proprii cu energie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor. recent am instalat pe balcon o copertina retractabila ... madalinams madalinams Buna tuturor. Recent am instalat pe balcon o copertina retractabila ca un rulou din panza, intr-un bloc nou. Inainte sa o comand nu era infiintata asociatia de ... (vezi toată discuția)