avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cratima in numele compuse
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cratima in numele compuse

De curand am facut pasapoarte la copii si abea acum mi-a atras atentia ca toti trei au numele de familie cu cratime diferite. Adica cea mare nu are nici o cratima, mijlocia are o cratima si cel mic are 2 cratime. Fiind frati nu ar trebui sa fie si cearimele la fel? Sau nu au importanta acele cratime? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:46, 23 Iunie 2017
In certificatele de nastere cum sunt inscrise?

Atata timp cat pasapoartele au poza, CNP si celelalte elemente de identificare si securizare nu exista motive de ingrijorare.

Doar nu prezentati si certificatele de nastere la vama! :)
E bine sa aiba toti cratima
Mergeti la starea civila si solicitati sa va fie puse si in registru si pe certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cratima intre prenume: buna ziua! sper sa ma poata ajuta cineva. sunt stabilita in uk ... Diana0 Diana0 Buna ziua! Sper sa ma poata ajuta cineva. Sunt stabilita in UK - cetățean roman. Anul trecut in Iunie am facut certificatul de nastere al copilului ... (vezi toată discuția)
2 cnp-uri Alex5533 Alex5533 Buna ziua. Povestea pe scurt: M-am nascut in Romania, evident detin si un CNP pe certificatul de nastere. Cand aveam 3 ani, parintii mei s-au mutat in ... (vezi toată discuția)
Procura sau pasaport pentru venirea in tara cu minor nascut in italia Mariusoo Mariusoo eu sunt in Italia...sotia a nascut aici si am decis sa inchid activitatea de aici si sa revenim in tara...asi pleca cat mai repede....copilul are o luna ... (vezi toată discuția)