avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poza cu mine și copilul preluata pe Facebook fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poza cu mine și copilul preluata pe Facebook fără acordul meu si al sotului

Buna.am și eu o întrebare,mi sa făcut o postare pe Facebook cu profilul meu de pe FB in care apare și poza de la profilul meu și coperta unde apar eu și copilul meu (Find minor)și nu suntem de acord nici eu nici soțul. Și doamna nici nu ștearge postarea. Ce as putea face legal? Plângere la poliție? Sa o dau in judecată?
din păcate legea românească nu prea are prevederi clare în acest sens. Cum a obținnut pozele? Vă crează un prejudiciu de imagine. O folosește fără drept? O puteti notifica să stergă postarea cu poza dv si a copilului, iar daca refuză să o dați in judecată să fie obligată să ștergă postarea și să cereți daune morale, cominatorii
Pur și simplu sa supărat și a făcut print la profilul meu in care se vede și poza cu copilul. Si nu vrea sa o șteargă. :( se vad cele doua poze cel de la profil și cel de pe coperta și copilul apare in ambele poze. nu iam dat voie sa pună poza cu noi și tot a făcut-o.

Multumesc frumos pt raspuns.


[ mesaje conexate ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iunie 2017
trandafir2, moderator
nu aveti de ce, ... va puteti upara si dvs pe ea.... legal vorbind
marzalaw a scris:
...să o dați in judecată să fie obligată să ștergă postarea și să cereți daune morale, cominatorii

Dl avocat @marzalaw, ce inseamna "cominatorii" cum ati scris dvs mai sus, si cum pot fi folosite in cazul de fata? Va rog frumos, multumesc!
instanta poate stabili o suma de plata pentru fiecare zi in care persoana obligata nu indeplineste obligatia stabilita de către instanta.

Alte discuții în legătură

Daune cominatorii wap54 wap54 Dupa ce am obtinut hot. irevocabila si executorie, ANRP ne tot face contestatii in anulare, pentru ca tot urmeza un proces pe o astfel de contestatie, pot cere ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii - amenzi cominatorii nste nste Buna ziua, Va rog sa-mi ziceti daca urmatoarele afirmatii sunt corecte: 1. Daunele cominatorii nu sunt veniturile creditorului nici venitul statului. Ce ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii emil6702 emil6702 Ce sunt daunele cominatorii si cand se pot solicita? (vezi toată discuția)