avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarare la anaf a adaosul comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarare la anaf a adaosul comercial

Imi poate spune cineva daca mai eate obligatorie depunerea informarii la Anaf a informarii privind aplicarea adaosului comercial?
Cu cat timp inainte trebuie depusa?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 09:10, 24 Iunie 2017
Din ce cunosc eu , se depune la inceputul anului, sau inainte de inceperea activitatii de comert. Firmele la care am lucrat depuneau aceasta declaratie la sfarsitul lunii decembrie pentru anul urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaos comercial obligatii declarative katica katica O data cu republicarea Legii 12/1990 in MO 291/05.05.2009 pe toate forumurile au inceput discutiile privitoare la obligativitatea de a declara sau nu a daosul ... (vezi toată discuția)
Declaratie de adaos comercial Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru un SRL (nou infiintat) cu obiect de activitate - cod CAEN 4791 - ,,Comert cu amanuntul prin intermediul caselor ... (vezi toată discuția)
Declaratia adaos comercial legea12/1990 republicata Primainvest Consulting Ltd. Primainvest Consulting Ltd. Buna ziua, Am citit recent pe internet ca firmele sunt obligate sa depuna la finante o Declaratie privind Adaosul Comercial Maxim (in baza Legii 12, MO ... (vezi toată discuția)