avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in acte

buna ziua, m'am angajat de o luna la o firma si am aflat ca sefa mi'a semnat contractul in locul meu, eu nici nu am vazut acel contrat , se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:08, 30 Iunie 2017
Da, solicitati un exemplar al contractului de munca si vedeti care este treaba cu el, exista, nu exista. Daca sunteti in perioada de proba si doriti sa incetati raporturile de munca o puteti face printr-o simpla notificare in temeiul art.31 alin(3) din Codul muncii, fara obligatii, fara batai de cap. De ce ati mers la munca fara acte? Aveti grija, prestarea muncii de catre o persoana fara încheierea unui contract individual de muncă, poate atrage amenda de pana la 1000 lei.
am cerut contractul meu , stiu ca trebuie sa existe 2 exemplare , contractul anagjatorului si salariatului. si sefa mi'a facut copie dupa contractul ei....e normal asa ceva? + ca mi'a falsificat semnatura
Pai, stim noi daca "e normal asa ceva"?!. Stiu un caz in care salariatul a semnat, si-a luat contractul acasa si apoi a spus ca nu a primit contract si ca cineva i-a falsificat semnatura.
Va dati seama, ce situatie neplacuta?
La dvs., treaba era simpla, nu trebuia sa incepeti munca daca nu aveati contractul semnat si un exemplar in mana (cu o zi inainte de a incepe munca), acum dvs spuneti una, angajatorul spune alta, iar organele trebuie sa o lamureasca.
Cu toata bunavointa, noi de aici, nu stim care este realitatea obiectiva acolo la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie grigor grigor pot sa-mi dau demisia prin email (vezi toată discuția)
Urgent !! contract individual de munca Marbrax Marbrax Am si eu o problema Am un contract de munca pe perioada determinata ( 4 luni ) inregistrat la ITM ( am un exemplar ), dupa terminarea contractului patronul ... (vezi toată discuția)
Promovare netrecuta pe cm, nepredare cm adi_muresan_ro adi_muresan_ro Buna, sunt in urmatoarea situatie: mi-am dat demisia la sf. lunii mai a.c. , am trimis demisia prin posta, eram angajat la o firma din Bucuresti, eu avand ... (vezi toată discuția)