avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... zugravitul scari de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

zugravitul scari de bloc

administratorul refuza sa zugraveasca scara de bloc si sa rezolve problema cu iliminatul scarii unde locuiesc ,spunind ca nu sint bani.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:51, 25 Iunie 2017
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietati este presedintele de asociatie
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale ,decizii ale comitetului executiv si ale presedintelui de asociatie
Sesizati oficial presedintele de asociatie care este factor decizional si poate dispune in comitetul executiv masurile necesare asigurarii bunei functioanri a partii comune de constructii si instalatii din condominiu
E posibil sa nu fie bani. Desi se poate afisa lunar fond de reparatii, nu inseamna ca se incaseaza in totalitate sau nu este diminuata pusculita asociatiei din cauza restantelor proprietarilor. Oricum, decizia unor lucrari de anvergura nu apartine administratorului. Legat de iluminat, daca sunt cateva plafoniere sau becuri nu ar trebui sa fie probleme, una pe luna daca inlocuieste si tot ii da de cap.
Almaris a scris:


. Desi se poate afisa lunar fond de reparatii, nu inseamna ca se incaseaza in totalitate sau nu este diminuata pusculita asociatiei din cauza restantelor proprietarilor.


Amestecati utilizarea fondurilor
Conform dispozitii in vigoare fondul de reparatii se utilizeaza eclusiv pentru reparatii la parti comune de constructii si de instalatii din condominiu
facturile lunare emise de catre furnizorii/prestatorii de servicii se achita exclusiv din fondul de rulment
Daca exista proprietari care au acumulat sume cu titlu de restanta,asociatia de proprietari,
pentru recuperarea acestora poate aplica disp L nr 230/2007 art 49,50,51

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zugravit casa scarii Aloda47 Aloda47 Daca intr-o scara de bloc cu 14 apartamente vor sa se zugraveasca casa scarii si unii vor sa se faca fara asociatia de locatari iar unii vor prin asociatie, ... (vezi toată discuția)
Statut asociatie de proprietari pandatao pandatao Buna ziua! Intrebarea mea in legatura cu Statutul Asociatiei de proprietari ar fi daca in acesta se poate trece ca din fondul de reparatii a Asociatiei ... (vezi toată discuția)
Zugravire scara bloc miki3 miki3 As vrea sa stiu cum se procedeaza pentru zugravirea scarii blocului(bloc 4 etaje)In scara noastra sunt 19 apartamente. Scara administratorului se zugraveste, ... (vezi toată discuția)