avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare MASH pe o fata a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare MASH pe o fata a blocului

Locuiesc intr-un bloc pe fatada caruia s-a aprobat in adunarea generalaa unui mash publicitar cu expresa destinatie a banilor incasati (repararea tevilor subsolului, tevi montate din 1916, care sunt fisurate si toate dejectiile se revarsa in subsol) Poate cineva sa pretinda bani din aceasta activitate de inchiriere pe motiv ca are geamul acoperit ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:15, 24 Iunie 2017
Fatada imobilului reprezinta parte comuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclama publicitara montata pe laterala blocului maria200313 maria200313 A fost montata pe laterala blocului , fixata cu funii, o reclama publicitara care face un zgomot teribil de fiecare data cand adie vantul.Nici eu si nici ... (vezi toată discuția)
Concesionare popadana123@yahoo.com popadana123@yahoo.com Buna ziua.Vreau sa am act asupra fostei camere a centralei blocului,care se află la subsol sub apartamentul meu,deoarece timp de cam 15 ani a fost inundată ... (vezi toată discuția)
Fatada bloc iotacosmin iotacosmin Buna ziua, pe fatada de la sufragerie s-a postat un panou publicitar care imi acopera o jumatate de perete, cand ploua sau cand bate vantul ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)