avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reintregirea Familiei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reintregirea Familiei

Buna ziua. As avea o nelamurire: sunt casatorita de putin timp cu un cetatean turc. Eu sunt stabilita in Franta. As dori sa aflu daca se poate, care sunt demersurile pt a putea veni si locui aici cu mine? Cum trebuie sa procedam? Precizez ca, casatoria s-a încheiat in fata starii civile a unei primarii din Turcia. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:42, 2 Iulie 2017
Pentru inceput va trebui sa solicitati transcrierea certificatului de casatorie la starea civila de la locul dvs. de domiciliu. Ulterior sotul sa solicite reintregirea familiei.
[ link extern ]
[ link extern ]
Bună. Asta înțeleg. Dar certificatul în limba turcă și franceza. Asa l-am primit în original de la Istanbul. Problema e ca nu știu dacă mai trebuie tradus aici. Eu locuind în Franta
Nu puteti solicita inscrierea certificatului la ambasada din Franta ci doar la cea din Istanbul, ori transcrierea certificatului in Romania, la starea civila de la locul dvs. de domiciliu din buletin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie romana mert94 mert94 Buna seara.Sant noua si nu prea stiu cum sa ma comport an acest forum.Dar uitandu-ma an colo si-n cuoace am vazut forumul asta si m-am anscris,cautand: Cum pot ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui certificat de casatorie cu un cetatean strain la autoritatile din tara lui mihaelataskiran mihaelataskiran Buna ziua. Sunt casatorita,cu certificat romanesc din anul 2005 cu un cetatean turc,dar pana acum nu am inregistrat certificatul de casatorie la autoritatle ... (vezi toată discuția)
Casatorie romanca cu un cetatean algerian ivonneo0183 ivonneo0183 buna, am si eu o intrebare.in cat timp se poate recunoaste casatoria dintre o romanca si un cetatean algerian la noi in romania, si cum se poate face ... (vezi toată discuția)