avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua sunt in concediu de crestere copil si vreau sa imi schimb locul de munca,urmeaza sa depun si dosarul pentru acordarea stimulentului de insertie cu 60 zile inainte de indeplinirea varstei de doi ani ai copilului,intrebarea mea este daca firma unde urmeaza sa ma angajez imi face contract de munca dar are intarzieri cu platile la ANAF afecteaza cumva plata stimulentului?Multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: serbanc , utilizator 12:01, 26 Iunie 2017
Nu afecteaza plata stimulentului neplata contributiilor sociale.
si imi puteti spune daca este adevarat ca de la 1 iulie 2017 se va mari impozitul pe venit pentru cei cu contract part time?
Nu exista act normativ adoptat in acest sens.
Va multumesc mult pentru raspunsurile acordate repede,daca mai imi puteti da cateva informatii,eu sunt in ccc de la primarie mi s-a spus ca pentru dosarul de stimulent de insertie trebuie sa duc printre alte acte decizia de reluare a activitatii de la actual loc de munca(vreau sa imi schimb locul de munca):
1.pot sa imi reiau activitatea si sa imi dau demisia in aceeasi zi?
2. daca am fost in ccc mai trebuie sa stau in preaviz?ar putea sa ma oblige sa stau in preaviz avand in vedere ca au gasit alt inlocuitor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In prezent sunt in ccc.doresc sa ma angajez la un alt loc de munca. ardelean andreea ardelean andreea Buna ziua! Am nascut pe data de 15.11.2015. si in prezent sunt in CCC.Doresc sa reiau activitatea mai repede cu 2 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Suspendare ccc pana la 1 an raluca ionita raluca ionita Situatie: - In timp ce se afla in Concediul de Crestere a Copilului pana la varsta de 1 an, un parinte primeste o oferta de job pe care nu o poate refuza. ... (vezi toată discuția)