avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit suplimentar vs indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit suplimentar vs indemnizatie crestere copil

Sunt in CCC si o data pe an primesc venituri provenite din arenda terenului agricol, venituri ce depasesc 3600 ron.
Se suspenda indemnizatia in acest caz? Sunt considerate venituri din activiteti agricole desi eu nu prestez efectiv nicio activitate?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 26 Iunie 2017
Plata indemnizatiei se suspenda daca persoana îndreptăţită realizează, în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu, al căror nivel depăşeşte de trei ori cuantumul minim al indemnizaţiei (n.m., 3699 lei pe an calendaristic)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este afectata indemnizatia de crestere copil daca am un ii in activitate? ViitoareMamica ViitoareMamica Buna ziua Am un II la care platesc impozit la norma de venit formular 221 cu cod caen agricol, productie, pe care nu il pot suspenda. Eu platesc toate taxele ... (vezi toată discuția)
Indemnizație + salariu de 500 ron/luna Marcia18 Marcia18 Exista posibilitatea sa am și salariu de 500 RON pe luna și sa iau și indemnizația?? Pentru ca nu vreau sa pierd indemnizația pt 500 de RON. (vezi toată discuția)
Premiu in ccc Adriana Georgia Adriana Georgia Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti și pe mine. Ce se întâmpla dacă o mămica aflată in ccc participa la un concurs și primește un premiu care ar depăși ... (vezi toată discuția)