avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Am fost dati in judecata pt o succesiune si nu stim ce sa facem avem nevoie sa ne explice cineva ce trebuie sa facem ,daca se poate un nr de telefon
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 17:30, 26 Iunie 2017
Trebuie sa va adresati unui avocat, sa formulati intampinare si sa propuneti probe in aparare.
dani_daniel a scris:

Am fost dati in judecata pt o succesiune si nu stim ce sa facem avem nevoie sa ne explice cineva ce trebuie sa facem ,daca se poate un nr de telefon

Buna ziua,
Ar fi bine sa contactati un avocat din localitatea dvs.
Trebuie sa faceti intampinare sa propuneti probe.
Aveti posibilitatea sa va alegeti un avocat din lista de consultanti.

Contactați un avocat pentru o consultație juridica și reprezentare în instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort silviaandreea77 silviaandreea77 cum procedez daca vreau sa divortez ,precizez ca sotul nu este de acord (vezi toată discuția)
Obligatia de a face pentru fond gheciu gheciu Buna ziua, Pe 8 oct 2012 sotul meu este citat ca parat de un vecin.Avem in gradina casei o stupina amplasata respectand legea apiculturii.Vecinul ne cere sa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata solicitate prin intampinare (plangere contraventionala) braguglio braguglio Am facut plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor emisa de Politia locala a unui oras care m-a ... (vezi toată discuția)