Salutare, ma numesc Violeta, am doua ca zuri penale de inselaciune si abuz de incredere in cercetare la doua sectii de politie de care nu stiu nimic. Le-am depus plangerile in 24 februarie 2017, la una am fost sa mai discutam odata plangerea insa de la cealalta nu am primit nici un status nu am fost chemata/informata macar ca cercetarile merg bine sau orice care sa-mi dea o sansa sau sa ma resemnez. Tot depun petitii si primesc raspuns oficial dupa o luna ca se ocupa dar nada. DT fiind ca pe deasupra, cels doja agente fepartizate pe caz ma trateaza cu agresivitate de parca eu as fi hotul, as vrea sa escalez problema peste ele si sa cer sa fie i nlocuite pe motiv de incompetenta sau lipsa de interes in rezolvarea cazului.
Cum pot face asta? Cu stima, Violeta Halasag
Termenul de cercetare este conditionat de interes si profesionalism,de respectul si buna credinta ,de bagajul de activitate si dosarele deja aflate in diferite stadii de cercetare ale politistului cat si de alti factori independenti de vointa acestuia
Daca apreciati ca se tergiverseaza ancheta,sesizati oficial unitatea teritoriala a ministerului public responsabil in solutionare
Multumesc. Da, impresia mea e ca se tergiverseaza ancheta, paratul e ruda cu o persoana publica si are pile peste tot. Avand in vedere atitudinea defensiva si abuziva a persoanei care se ocupa de ancheta banilor furati inclin sa cred ca nu e de buna credinta. Nu exista in 5 luni de zile sa nu fiu chemata la nici o audiere si sa ma jigneasca in holul principal al sediului de politie de parca eu eram cea vinovata.