Imi pare rau pt. dvs. dar nici politia si nici cei de la protectia copiilor nu o pot obliga pe proprietara sa va tolereze in spatiul sau, chiar daca aveti copii. Ati gresit , ca ati locuit fara forme legale la aceasta femeie, iar acum suportati consecintele lipsei unui contract de inchiriere, legal intocmit. In baza unui contract puteati avea atat drepturi cat si obligatii.. Pe de alta parte ea a incasat de la dvs. drept chirie, venituri neimpozitate.
Daca proprietara a navalit (cum spuneti dvs.,). a navalit in proprieatea sa, iar politia a venit solicitata de proprietara.
NU prea aveti motive sa ii faceti reclamatie proprietarei si nici agentilor, care au fost chemati., Mai bine , cu vorba buna rugati/o sa va pasuiasca pana gasiti alta gazda. Poate , veti jntelege ca e bine sa locuiti cu acte , tocmai sa nu mai patiti la fel.
asta stiu, de la bun inceput, e greseala mea. Problema actuala si in care cer ajutor, e faptul ca :
eu am sesizat Protectia Copilului cu privire la agresiunea comisa asupra copilului meu de catre proprietara si acum ma trezesc cu un document care cere primariei cercetarea in caz de parasire si abandon !!! Ce sa fac?
Reveniti cu precizari concrete la nivelul autoritatii de protectie a copilului prin care sa dovediti succesiunea reala a evenimentelor
ok.
Am facut o sesizare catre Protectia Copilului privind abuzul asupra copilului meu in varsta de 4 luni, prin intrarea in locuinta a proprietarei insotita de doi agenti aiPolitiei Comunitare, cu scandal si patrundere fortata, ceea ce a dus la sperierea ingrozitoare a acestui copil. Sesizarea a fost facuta la data de 17.03.2010, deoarece conform legii evacuarea se poate face doar pe baza unei sentinte, nicidecum pe baza agresiunii si a prezentei celor doi agenti, unul fiind chiar nepotul proprietarei.
La data de 23.03.2010, deci foarte tarziu pentru a se mai constata cele sesizate, am primit vizita unor lucratori ai Protectiei Copilului, intrebat fiind daca am fost vizitati pana in acel moment de catre Asistenta Sociala a Primariei, ceea ce nu s-a intamplat. in data de 25.03.2010 am primit si aceasta vizita a asistentei sociale a primariei, ca urmare a acestei sesizari.Din nou, mult prea tarziu pentru a constata ceva din cele sesizate. Problema mai grava, in acest caz, este ca cei de la Asistenta Sociala a Primariei au venit in baza unui document emis prin fax de catre Protectia Copilului in care se cerea o ancheta sociala , acest caz (adica sesizarea mea) prezentand, in conceptia lor "un risc crescut de parasire si abandon". Aici nu reusesc eu sa inteleg ce legatura are sesizarea mea de agresiune asupra copilului, cercetata dupa 10 zile (!),cand nu pot sa-mi imaginez cat de speriat ar trebui sa fie un copil pentru a mai fi elocventa cercetarea, cu "riscul de parasire si abandon" ... Asta nu inteleg. Fie se doreste raul, fie sunt dovezi clare de rea-vointa, incompetenta sau chiar mai mult.
Referitor la implicarea agentului de la politia comunitara =nepotul proprietarei ,
rezulta clar situatia de incompatibilitate si de abuz
Puteti sesiza oficial conducerea unitatii unde isi desfasoara activitatea agentul,
pentru a informa despre abuzurile pe care le realizeaza angajatul unitatii.
In rest ,perfect de acord cu opinia si concluzia dvs