avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... mutare din camera detinut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

mutare din camera detinut

Va rag sa imi spuneti daca dupa cateva zile de internare a deginutului...este legal si conform regulamentului ca acesta ca fie readus pe sectie in alta camera,in conditiile in care toate lucrurile ii erau in camera unde a fost cazat initial?
Cel mai recent răspuns: ContSters433187 , utilizator 09:50, 27 Iunie 2017
Depinde, dupa caz. Fara detalii, asa de la distanta, nu se pot oferi lamuriri. Oricum, daca v-au fost lezate drepturile aveti posibilitatea de a face plangere, in termen de 10 zile de la data cand ati luat la cunostinta de masura luata, la judecatorul de supraveghere a privarii de libertate.
In primul rand va rog sa-mi scuzati greselile de ortografie! Referitotor la subiectul "mutare detinut din camera!"....situatia este urmatoare:...(detinutul are o pedeapsa ptr fapte de coruptie fiind fost functionar public.)... in urma cu o saptamana a fost internat in spital fiind operat ,la readucerea in penitenciar a fost cazat in alta camera,cu 16 persoane in conditiile in care in camera in care a fost cazat initial fiind doar 8.Intreband de ce i se schimba camera?..raspunsul a fost :"ca sa ocupat!"...este normal si in conformitate cu regulamentul penitenciarelor acest lucru?.....nu ar fi fost mai logic ca cel venit nou sa fie cazat el in camera de 16 nu sa i ia locul altui detinut care a fost doar internat cateva zile,plus ca toate lucrurile personale fiind lasate pe perioada internarii in camera de unde a plecat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva???? florinash1972 florinash1972 Buna seara, Am si eu o problema ca majoritatea celor care pun intrebari...am un frate minor,a implinit 16 ani pe 07 ian 2009,care a facut unele fapte impreuna ... (vezi toată discuția)
Regimul semideschis itztu itztu Buna ziua! Ma intereseaza daca imi puteti spune care sunt penitenciarele in care se executa regim semideschis si ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a te ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru a ma sfatui in legatura cu un proces la cedo marystanga marystanga Buna ziua, As dori sa ma sfatuiti in legatura cu deschiderea unui proces pe latura civila pentru a arata drepturile care i-au fost incalcate unei persoane ... (vezi toată discuția)