Va rog sa-mi spuneti cat este Contribuţia lunară de întreţinere datorată de adulţii cu handicap asistaţi în centrele rezidenţiale publice pentru persoane adulte cu handicap sau de susţinătorii acestora, conform Ordinului 623/2017 emis de Min. Muncii ?
Va rog, mai am cateva nelamuriri :
--In ANGAJAMENT DE PLATĂ (titlu executoriu) apare fraza "În cazul în care intervin majorări ale cuantumului contribuţiei lunare de întreţinere, mă oblig să plătesc suma stabilită."
Cum este posibil sa fiu obligat, sa fiu de acord sa platesc niste sume de bani aleatorii , satbilite dupa criterii obscure ?
Pot sa ma trezesc ca peste cateva luni imi pun poprire pe toata pensia.
--In Ord. 623/2017 se specifica : "(4^1) În cazul susţinătorilor legali ai persoanei asistate, persoane singure, cuantumul contribuţiei de întreţinere datorate se stabileşte potrivit alin. (1) lit. c), fără a depăşi 25% din venitul mediu net lunar."
In Codul Civil se specifica, pentru acest caz ,o poprire de max.30% din venitul net ( in cazul meu, din pensie ).
Care prevedere se aplica ?
Faulkner a scris:
[qu
--In ANGAJAMENT DE PLATĂ (titlu executoriu) apare fraza "În cazul în care intervin majorări ale cuantumului contribuţiei lunare de întreţinere, mă oblig să plătesc suma stabilită."
Cum este posibil sa fiu obligat, sa fiu de acord sa platesc niste sume de bani aleatorii , satbilite dupa criterii obscure ?
nu e vorba de sume stabilite aleatoriu se refera la majorarile stabilite prin lege .
Se retine maxim 25% in cazul persoanelor singure, se aplica prevederea cea mai" noua "